Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rauhe Zigeuner Brandenburger
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Lieberam geeft een lange en hoge pass. Broschinski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hagelmann de bal. Härzer rent richting de bal. Härzer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Norger bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Broschinski neemt de hoekschop. Norger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Härzer de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Zigeuner - Brandenburger 1:0

9e minuut.
Marschollek passt de bal zonder na te denken. Härzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rammler krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Rammler passt de bal met de wreef. Hartz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartz passt de bal zonder na te denken. Broschinski rent richting de bal. Broschinski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Goldschmied passt de bal zonder na te denken. Hartz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartz speelt de bal door. Brenninger rent richting de bal. Brenninger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rauhe Zigeuner - Brandenburger 1:1

36e minuut.
Dannapfel rent richting de bal. Pilger is nu in balbezit. Dannapfel begaat een overtreding. Dannapfel krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pilger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marschollek rent richting de bal. Marschollek speelt de bal door. Härzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Härzer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Norger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rauhe Zigeuner 50%, Brandenburger 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rauhe Zigeuner - Brandenburger 1:1

56e minuut.
Dallmeier is nu in balbezit. Dallmeier geeft de bal voor. Maiwald rent richting de bal. Marschollek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marschollek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Härzer rent richting de bal. Hagelmann rent richting de bal. Härzer onderschept slim de pass. Härzer haalt uit met een fantastische trap. Norger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Zigeuner - Brandenburger 2:1

82e minuut.
Hagelmann geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beckert met de inworp. Marschollek kan de bal niet met de borst controleren. Marschollek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rauhe Zigeuner 46%, Brandenburger 54%.
Rauhe Zigeuner - Brandenburger 2:1