Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Probstei SG FC Bavaria Cokoo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Hagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagel speelt de bal door. Pirnay met een sublieme pass. Matthäus is nu in balbezit. Matthäus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Probstei SG - FC Bavaria Cokoo 0:1

23e minuut.
Batz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hehr bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauer onderschept slim de pass. Sauer haalt uit met een fantastische trap. Holm probeert de bal aan de voet te houden. Wiggers bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Völker verovert de bal door een tackle van achteren. Siebold verovert de bal door een tackle van achteren. Siebold probeert naar een medespeler te passen. Matthäus rent richting de bal. Matthäus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Dahlenburg rent richting de bal. Dahlenburg passt de bal zonder na te denken. Sauer is nu in balbezit. Sauer draait met de bal, schiet en ... Holm probeert de bal aan de voet te houden. Wiggers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Schwanke verovert de bal door een tackle van achteren. Schwanke met een sublieme pass. Dana is nu in balbezit. Matthäus verovert de bal door een tackle van achteren. Matthäus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Probstei SG 50%, FC Bavaria Cokoo 50%.
Probstei SG - FC Bavaria Cokoo 0:1

75e minuut.
Hagel passt de bal met de wreef. Dahlenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlenburg passt de bal in één keer door. Sauer rent richting de bal. Sauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Probstei SG - FC Bavaria Cokoo 1:1

77e minuut.
Holm trapt de bal weg. Kaboth kopt de bal weg. Sauer heeft problemen om de bal te vangen. Dahlenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlenburg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Pirnay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Türstig komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klungelig pakt Völker de bal. Türstig rent richting de bal. Dana is nu in balbezit. Türstig onderschept slim de pass. Türstig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ratgeb heeft problemen om de bal te vangen. Ratgeb probeert naar een medespeler te passen. Badum bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthäus verovert de bal door een tackle van achteren. Matthäus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dahlenburg kopt de bal weg. Toppmöller probeert de bal aan de voet te houden. Sauer is nu in balbezit. Sauer schiet op doel. Holm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiggers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Dahlenburg met een sublieme pass. Sauer is nu in balbezit. Holm is nu in balbezit. Sauer onderschept slim de pass. Sauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Probstei SG 45%, FC Bavaria Cokoo 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Probstei SG - FC Bavaria Cokoo 1:1