Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kriegerische Adler Brennende Läufer
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Dana is nu in balbezit. Dana passt de bal zonder na te denken. Balfanz rent richting de bal. Wucher verovert de bal door een tackle van achteren. Wucher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Adler - Brennende Läufer 1:0

11e minuut.
Natti is nu in balbezit. Beierle onderschept slim de pass. Beierle passt de bal in één keer door. Wucher rent richting de bal. Wucher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Kraus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraus geeft een hoge lob. Baginski is nu in balbezit. Dana rent richting de bal. Dana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Schößler verovert de bal door een tackle van achteren. Schößler geeft een lange en hoge pass. Steidenreiter kopt de bal weg. Beierle rent richting de bal. Beierle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Antar met een sublieme pass. Janser bereikt de bal nog maar net als eerste. Janser met een sublieme pass. Jablonski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablonski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Holl rent richting de bal. Jablonski onderschept slim de pass. Jablonski passt de bal met de wreef. Janser rent richting de bal. Janser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Adler 35%, Brennende Läufer 65%.
Kriegerische Adler - Brennende Läufer 1:0

54e minuut.
Sané probeert de bal aan de voet te houden. Kraus is nu in balbezit. Sané rent richting de bal. Kraus verovert de bal door een tackle van achteren. Kraus geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Beierle met een sublieme pass. Dana rent richting de bal. Dana passt de bal met de wreef. Wucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Wucher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Adler 53%, Brennende Läufer 47%.
Kriegerische Adler - Brennende Läufer 1:0