Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prachtvolle Schweine Brennende Felsen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Fehr speelt de bal door. Morlock bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dumke krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Tischler bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppermann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koslowski. Koslowski krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kalusche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pezzoni heeft problemen om de bal te vangen. Pezzoni probeert naar een medespeler te passen. Oppermann rent richting de bal. Oppermann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nassl is nu in balbezit. Nassl geeft de bal voor. Amm probeert naar een medespeler te passen. Obermeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeyer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachtvolle Schweine - Brennende Felsen 0:1

39e minuut.
Bäcker geeft een hoge lob. Fehr kopt de bal weg. Obermeyer rent richting de bal. Obermeyer draait met de bal, schiet en ... Bäcker probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rost heeft problemen om de bal te vangen. Freitaler rent richting de bal. Freitaler speelt de bal door. Obermeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Freitaler probeert naar een medespeler te passen. Moutsos rent richting de bal. Moutsos passt de bal met de wreef. Obermeyer is nu in balbezit. Obermeyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Schweine 46%, Brennende Felsen 54%.
Prachtvolle Schweine - Brennende Felsen 0:1

49e minuut.
Siemens geeft een lange en hoge pass. Schwanke kopt de bal weg. Amm geeft een hoge lob. Obermeyer rent richting de bal. Obermeyer schiet op doel. Freischmidt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachtvolle Schweine - Brennende Felsen 0:2

58e minuut.
Amm speelt de bal door. Obermeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeyer haalt uit met een fantastische trap. Moutsos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Freischmidt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachtvolle Schweine - Brennende Felsen 0:3

63e minuut.
Dumke is nu in balbezit. Rost rent richting de bal. Dumke onderschept slim de pass. Obermeyer rent richting de bal. Obermeyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Eggestein trapt de bal weg van het doel. Schwanke kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zink de bal onder controle te krijgen. Tischler is nu in balbezit. Tischler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Abt bereikt de bal nog maar net als eerste. Koslowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Nassl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tischler rent richting de bal. Tischler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachtvolle Schweine - Brennende Felsen 1:3

73e minuut.
Zink geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalusche met een snelle inworp. Oppermann rent richting de bal. Oppermann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Schweine 39%, Brennende Felsen 61%.
Prachtvolle Schweine - Brennende Felsen 1:3