Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruchlose Biere Unverschämte Löwen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Nedic de bal onder controle te krijgen. Gaspar is nu in balbezit. Bäumer begaat een overtreding. Bäumer krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Beutlin probeert naar een medespeler te passen. Gaspar heeft problemen om de bal te vangen. Nedic rent richting de bal. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruchlose Biere - Unverschämte Löwen 0:1

10e minuut.
Beutlin met een snelle inworp. Gaspar rent richting de bal. Poertzel rent richting de bal. Gaspar onderschept slim de pass. Gaspar geeft een lange en hoge pass. Balbierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nedic is nu in balbezit. Nedic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruchlose Biere - Unverschämte Löwen 0:2

11e minuut.
Daar is Bäumer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedic bereikt de bal nog maar net als eerste. Thierse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nedic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaspar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Gaspar rent richting de bal. Bäumer verovert de bal door een tackle van achteren. Bäumer speelt de bal door. Clasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clasen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dütsch onderschept slim de pass. Dütsch probeert naar een medespeler te passen. Clasen is nu in balbezit. Clasen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Dütsch heeft problemen om de bal te vangen. Gaspar rent richting de bal. Gaspar met een sublieme pass. Nedic heeft problemen om de bal te vangen. Nedic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klaas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irmscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poertzel is nu in balbezit. Poertzel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Janßen met een harde bal richting middenveld. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar passt de bal zonder na te denken. Nedic rent richting de bal. Nedic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Parkanska is nu in balbezit. Daar is Dütsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Parkanska zijn tegenspeler op de grond. Parkanska is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruchlose Biere 41%, Unverschämte Löwen 59%.
Ruchlose Biere - Unverschämte Löwen 0:2

48e minuut.
Klaas rent richting de bal. Dütsch onderschept slim de pass. Dütsch met een sublieme pass. Clasen is nu in balbezit. Clasen draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Dardemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dütsch rent richting de bal. Dütsch speelt de bal door. Irmscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmscher geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Beutlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beutlin passt de bal zonder na te denken. Nedic is nu in balbezit. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel. Balbierz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Poertzel is nu in balbezit. Dardemann is nu in balbezit. Poertzel onderschept slim de pass. Clasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clasen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Eilitz rent richting de bal. Eilitz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nedic de bal onder controle te krijgen. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Willmer met de inworp. Dütsch is nu in balbezit. Gaspar onderschept slim de pass. Gaspar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruchlose Biere 51%, Unverschämte Löwen 49%.
Ruchlose Biere - Unverschämte Löwen 0:2