Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Wölfe Große Bananen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Cormann trapt de bal weg van het doel. Klasen kopt de bal weg. Necker heeft problemen om de bal te vangen. Langenscheidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenscheidt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Damm met een sublieme pass. Fanselow rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derwall. Derwall krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Krone geeft een lange en hoge pass. Inworp. Käufl met de inworp. Damm is nu in balbezit. Damm geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Damm de bal. Klasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damm is nu in balbezit. Fanselow rent richting de bal. Fanselow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wölfe 57%, Große Bananen 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Wölfe - Große Bananen 0:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Hackl de bal onder controle te krijgen. Langenscheidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskorz maakt een afschuwelijke overtreding. Piskorz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Langenscheidt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hornschuh wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klasen geeft de bal voor. Necker probeert de bal aan de voet te houden. Hornschuh probeert naar een medespeler te passen. Langenscheidt is nu in balbezit. Langenscheidt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hornschuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornschuh speelt de bal door. Lauterbach probeert naar een medespeler te passen. Fanselow rent richting de bal. Fanselow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pladde passt de bal met de wreef. Derwall bereikt de bal nog maar net als eerste. Derwall met een sublieme pass. Hornschuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornschuh passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Hornschuh passt de bal met de wreef. Pladde geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fanselow de bal. Fanselow haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jantzen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wölfe 43%, Große Bananen 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Wölfe - Große Bananen 0:0