Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Bananen Rasende Könige
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Wittekind geeft een hoge lob. Fanselow kopt de bal weg. Damm rent richting de bal. Fanselow is nu in balbezit. Fanselow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Bananen - Rasende Könige 1:0

10e minuut.
Metzelder geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Simmet de bal. Fanselow is nu in balbezit. Fanselow schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Hackl rent richting de bal. Dannebaum onderschept slim de pass. Dannebaum passt de bal in één keer door. Wiggers is nu in balbezit. Wiggers draait met de bal, schiet en ... Cormann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Metzelder onderschept slim de pass. Metzelder speelt de bal door. Fanselow rent richting de bal. Fanselow haalt uit met een fantastische trap. Ihra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Bananen - Rasende Könige 2:0

24e minuut.
Damm passt de bal met de wreef. Käufl is nu in balbezit. Wiggers verovert de bal door een tackle van achteren. Wiggers haalt uit met een fantastische trap. Cormann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Grobmann rent richting de bal. Grobmann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wiggers de bal. Wiggers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Bananen - Rasende Könige 2:1

34e minuut.
Grobmann speelt de bal door. Fanselow bereikt de bal nog maar net als eerste. Damm rent richting de bal. Damm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Käufl onderschept slim de pass. Telcher is nu in balbezit. Telcher met een sublieme pass. Rudnick speelt de bal door. Grobmann geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Telcher rent richting de bal. Damm is nu in balbezit. Sadowski rent richting de bal. Damm is nu in balbezit. Damm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Bananen - Rasende Könige 3:1

44e minuut.
Oberbillig is nu in balbezit. Fanselow verovert de bal door een tackle van achteren. Damm rent richting de bal. Fanselow rent richting de bal. Fanselow haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Telcher geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sachse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damm rent richting de bal. Damm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fanselow is nu in balbezit. Fanselow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Große Bananen - Rasende Könige 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Bananen 48%, Rasende Könige 52%.
Große Bananen - Rasende Könige 4:1

56e minuut.
Damm rent richting de bal. Fanselow bereikt de bal nog maar net als eerste. Damm bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanselow is nu in balbezit. Fanselow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Bananen - Rasende Könige 5:1

58e minuut.
Grobmann met een snelle inworp. Oberbillig is nu in balbezit. Oberbillig geeft de bal voor. Klungelig pakt Wiggers de bal. Wiggers haalt uit met een fantastische trap. Cormann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Sachse bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachse probeert naar een medespeler te passen. Hackl rent richting de bal. Wiggers onderschept slim de pass. Wiggers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Bananen - Rasende Könige 5:2

70e minuut.
Metzelder is nu in balbezit. Oberbillig rent richting de bal. Metzelder onderschept slim de pass. Damm bereikt de bal nog maar net als eerste. Damm passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Oberbillig rent richting de bal. Oberbillig probeert naar een medespeler te passen. Necker is nu in balbezit. Wiggers onderschept slim de pass. Wiggers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Bananen - Rasende Könige 5:3

90e minuut.
Telcher verovert de bal door een tackle van achteren. Telcher geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Eisl de bal onder controle te krijgen. Wiggers rent richting de bal. Wiggers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Bananen 53%, Rasende Könige 47%.
Große Bananen - Rasende Könige 5:3