Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katastrophale Stiere Ruhige Lineale
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Vagner probeert naar een medespeler te passen. von Zech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerfeld met een sublieme pass. Iken is nu in balbezit. Iken schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Macha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Vagner is nu in balbezit. Bach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vagner raakt geblesseerd tijdens het duel. Ochs met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Lange de bal. Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Längst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Liepack met een sublieme pass. Nsereko rent richting de bal. Iken verovert de bal door een tackle van achteren. Iken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Katastrophale Stiere - Ruhige Lineale 0:1

22e minuut.
Jermann rent richting de bal. Jermann geeft een lange en hoge pass. von Zech heeft problemen om de bal te vangen. Jedamzik is nu in balbezit. Jedamzik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hauptmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagerfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerfeld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Katastrophale Stiere - Ruhige Lineale 0:2

34e minuut.
Naundorf rent richting de bal. Iken begaat een overtreding. Naundorf raakt geblesseerd tijdens het duel. Naundorf met een snel genomen vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lange met de inworp. Hauptmann heeft problemen om de bal te vangen. Hauptmann geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katastrophale Stiere 55%, Ruhige Lineale 45%.
Katastrophale Stiere - Ruhige Lineale 0:2

48e minuut.
Ochs speelt de bal door. Vagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach begaat een overtreding. Bach krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Liepack rent richting de bal. Liepack passt de bal in één keer door. Iken is nu in balbezit. Iken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Katastrophale Stiere - Ruhige Lineale 0:3

83e minuut.
Jedamzik probeert naar een medespeler te passen. Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Längst haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Insel de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Katastrophale Stiere - Ruhige Lineale 1:3

87e minuut.
Bach geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vagner met de inworp. Jedamzik rent richting de bal. Jedamzik met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katastrophale Stiere 24%, Ruhige Lineale 76%.
Katastrophale Stiere - Ruhige Lineale 1:3