Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SG Dynamo Zabeltitz Harte Frösche
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Deschenhalm geeft een lange en hoge pass. Piel rent richting de bal. Drews maakt een afschuwelijke overtreding. Piel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Piel kan niet meer verder spelen. Gatzka komt het veld opgelopen. Lander met een snel genomen vrije trap. Zilgas kopt de bal weg. Wolterink probeert de bal aan de voet te houden. Scherbaum geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mahnken rent richting de bal. Hägerbäumer rent richting de bal. Hägerbäumer met een sublieme pass. Drews bereikt de bal nog maar net als eerste. Drews haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ettlinger geeft een hoge lob. Weisel probeert de bal met de borst te controleren. Weisel geeft de bal voor. Otel rent richting de bal. Otel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Drews passt de bal met de wreef. Schlüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlüter probeert naar een medespeler te passen. Hägerbäumer is nu in balbezit. Hägerbäumer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Dynamo Zabeltitz 42%, Harte Frösche 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SG Dynamo Zabeltitz - Harte Frösche 0:0

62e minuut.
Mahnken rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Igl. Mahnken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mahnken met een snel genomen vrije trap. Brandmeier maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Schlüter is nu in balbezit. Schlüter geeft de bal voor. Ettlinger rent richting de bal. Hägerbäumer rent richting de bal. Hägerbäumer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lander probeert naar een medespeler te passen. Scharpenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Scharpenberg probeert naar een medespeler te passen. Otel is nu in balbezit. Otel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Dynamo Zabeltitz 62%, Harte Frösche 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SG Dynamo Zabeltitz - Harte Frösche 0:0