Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruhige Lineale Hellhörige Schweine
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Pitzer passt de bal in één keer door. Hesl rent richting de bal. Liepack rent richting de bal. Hesl verovert de bal door een tackle van achteren. Hesl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kreckler probeert naar een medespeler te passen. Ballak rent richting de bal. von Zech begaat een overtreding. von Zech krijgt een gele kaart. Ballak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pitzer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Insel kopt de bal weg. Ballak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Lineale - Hellhörige Schweine 0:1

15e minuut.
Ballak passt de bal met de wreef. Iken rent richting de bal. Pitzer begaat een overtreding. Pitzer krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Liepack bereikt de bal nog maar net als eerste. Bley rent richting de bal. Hesl probeert naar een medespeler te passen. Ballak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pitzer rent richting de bal. Lagerfeld is nu in balbezit. Lagerfeld passt de bal met de wreef. Iken bereikt de bal nog maar net als eerste. Iken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Liepack bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bley. Liepack is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liepack zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wachsmuth kan de bal niet met de borst controleren. Iken bereikt de bal nog maar net als eerste. Iken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Pitzer passt de bal met de wreef. Bach rent richting de bal. Ballak verovert de bal door een tackle van achteren. Ballak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nothaft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Liepack met de inworp. Hauptmann rent richting de bal. Hauptmann geeft een lange en hoge pass. Wachsmuth met een sublieme pass. Daar is Woltemade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Lineale 41%, Hellhörige Schweine 59%.
Ruhige Lineale - Hellhörige Schweine 0:1

50e minuut.
Pitzer is nu in balbezit. Pitzer probeert naar een medespeler te passen. Hesl rent richting de bal. Ballak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballak haalt uit met een fantastische trap. Nothaft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Lineale - Hellhörige Schweine 0:2

52e minuut.
Lange geeft een lange en hoge pass. Bley kopt de bal weg. Daar is Ballak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hesl rent richting de bal. Hesl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Pitzer rent richting de bal. Lagerfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Bley rent richting de bal. Lagerfeld onderschept slim de pass. Lagerfeld haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pfuhler rent richting de bal. Bach onderschept slim de pass. Bach speelt de bal door. Iken bereikt de bal nog maar net als eerste. Iken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lagerfeld rent richting de bal. Bley verovert de bal door een tackle van achteren. Bley passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ballak de bal. Ballak schiet op doel. Nothaft bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Lineale 59%, Hellhörige Schweine 41%.
Ruhige Lineale - Hellhörige Schweine 0:2