Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSC Geheimnisvolle Pfeile
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Stössel is nu in balbezit. Stössel haalt uit met een fantastische trap. Brill kopt de bal weg. Lang is nu in balbezit. Lang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Brill kan de bal niet met de borst controleren. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Clar rent richting de bal. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rubens verovert de bal door een tackle van achteren. Rubens passt de bal zonder na te denken. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap. Drach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC - Geheimnisvolle Pfeile 0:1

12e minuut.
Puls is nu in balbezit. Schürmann is nu in balbezit. Schürmann speelt de bal door. Wosz rent richting de bal. Wosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KSC - Geheimnisvolle Pfeile 1:1

33e minuut.
Schinkmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nattmann met een snelle inworp. Schürmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schürmann geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC - Geheimnisvolle Pfeile 2:1

43e minuut.
Puls probeert naar een medespeler te passen. Wudtke rent richting de bal. Schürmann onderschept slim de pass. Wosz is nu in balbezit. Wosz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Nowak rent richting de bal. Nowak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thormann met de inworp. Schürmann geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSC 53%, Geheimnisvolle Pfeile 47%.
KSC - Geheimnisvolle Pfeile 2:1

49e minuut.
Clar speelt de bal door. Wudtke met een sublieme pass. Clar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang onderschept slim de pass. Lang draait met de bal, schiet en ... Drach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Piskin met een sublieme pass. Schürmann rent richting de bal. Telcher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Telcher krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Inworp. Maierhofer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clar rent richting de bal. Rubens onderschept slim de pass. Rubens geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ganster is nu in balbezit. Telcher verovert de bal door een tackle van achteren. Pilkmann begaat een overtreding. Telcher wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Telcher kan niet meer verder spelen. Pielmann komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Wudtke heeft problemen om de bal te vangen. Wudtke geeft de bal voor. Pilkmann heeft problemen om de bal te vangen. Lang rent richting de bal. Lang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Clar verovert de bal door een tackle van achteren. Clar passt de bal in één keer door. Wosz rent richting de bal. Wosz schiet op doel. Nowak bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Maierhofer geeft een hoge lob. Pielmann rent richting de bal. Pielmann passt de bal met de wreef. Rubens rent richting de bal. Rubens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSC 58%, Geheimnisvolle Pfeile 42%.
KSC - Geheimnisvolle Pfeile 2:1