Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Düstere Krieger VfB Rehau
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


21e minuut.
Lager passt de bal met de wreef. Teetzen is nu in balbezit. Laible bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen onderschept slim de pass. Teetzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Krieger - VfB Rehau 1:0

25e minuut.
Bechter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pfitzner neemt de hoekschop. Trautmann krijgt zijn hoofd ertegen. Hürter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Düstere Krieger - VfB Rehau 1:1

27e minuut.
Trautmann rent richting de bal. Ruge rent richting de bal. Pochmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pochmann haalt uit met een fantastische trap. Kalz heeft problemen om de bal te vangen. Hürter bokst de bal weg.

28e minuut.
Abeltshauser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lander probeert naar een medespeler te passen. Teetzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lander bereikt de bal nog maar net als eerste. Lander schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lanfermann passt de bal met de wreef. Pochmann rent richting de bal. Pochmann probeert naar een medespeler te passen. Trautmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Trautmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pannhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannhausen passt de bal in één keer door. Teetzen rent richting de bal. Teetzen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Laible de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wuchtel rent richting de bal. Lander rent richting de bal. Lander passt de bal zonder na te denken. Teetzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Combecher geeft een hoge lob. Jambor heeft problemen om de bal te vangen. Jambor met een sublieme pass. Teetzen is nu in balbezit. Teetzen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Krieger 53%, VfB Rehau 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Düstere Krieger - VfB Rehau 1:1

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Lager de bal onder controle te krijgen. Abeltshauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeltshauser speelt de bal door. Trautmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Trautmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lander rent richting de bal. Lander passt de bal in één keer door. Teetzen is nu in balbezit. Teetzen haalt uit met een fantastische trap. Laible probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Krieger - VfB Rehau 2:1

62e minuut.
Abeltshauser speelt de bal door. Cerny rent richting de bal. Cerny met een sublieme pass. Lanfermann is nu in balbezit. Lanfermann geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Pannhausen geeft de bal voor. Jackel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackel geeft een hoge lob. Trautmann is nu in balbezit. Trautmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Düstere Krieger - VfB Rehau 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Krieger 67%, VfB Rehau 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Düstere Krieger - VfB Rehau 2:2