Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfB Rehau SG Ahnatal
Normal Tactiek 433
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22 gemiddelde waardering 35.8
average Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Abeltshauser passt de bal met de wreef. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Tabor verovert de bal door een tackle van achteren. Tabor passt de bal zonder na te denken. Zakrzewski is nu in balbezit. Pischeddu is nu in balbezit. Pischeddu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Beutlin is nu in balbezit. Ştefănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănescu met een sublieme pass. Nikodýmek rent richting de bal. Nikodýmek geeft een hoge lob. Wielandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nikodýmek neemt de hoekschop. Pischeddu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Abeltshauser speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Frankhäuser de bal onder controle te krijgen. Abeltshauser rent richting de bal. Pischeddu verovert de bal door een tackle van achteren. Pischeddu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Rehau - SG Ahnatal 0:1

23e minuut.
Tabor rent richting de bal. Tabor probeert naar een medespeler te passen. Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Rehau - SG Ahnatal 0:2

24e minuut.
Nikodýmek rent richting de bal. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu speelt de bal door. Zakrzewski rent richting de bal. Zakrzewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Rehau - SG Ahnatal 0:3

28e minuut.
Tabor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. von Öhlinghaus komt het veld opgelopen. Valencia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laible probeert de bal met de borst te controleren. Pischeddu is nu in balbezit. Pischeddu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zakrzewski met een sublieme pass. von Öhlinghaus rent richting de bal. von Öhlinghaus geeft een lange en hoge pass. Nikodýmek rent richting de bal. Nikodýmek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ştefănescu speelt de bal door. Zakrzewski controleert de bal met de borst. Jackel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzewski onderschept slim de pass. Zakrzewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hanssen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikodýmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikodýmek geeft een lange en hoge pass. Zakrzewski is nu in balbezit. Zakrzewski draait met de bal, schiet en ... Wielandt bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nikodýmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu speelt de bal door. Zakrzewski heeft problemen om de bal te vangen. Zakrzewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Rehau 81%, SG Ahnatal 19%.
VfB Rehau - SG Ahnatal 0:3

47e minuut.
Trautmann is nu in balbezit. Butterworth verovert de bal door een tackle van achteren. Butterworth geeft een hoge lob. Zakrzewski rent richting de bal. Zakrzewski haalt uit met een fantastische trap. Wielandt bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Valencia kopt de bal weg. Butterworth rent richting de bal. Butterworth geeft een hoge lob. Zakrzewski kan de bal niet met de borst controleren. Zakrzewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Rehau - SG Ahnatal 0:4

55e minuut.
Bermúdez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nordmann komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Pischeddu geeft de bal voor. Klungelig pakt Nikodýmek de bal. Zakrzewski rent richting de bal. Zakrzewski schiet op doel. Wielandt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jackel heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Rehau - SG Ahnatal 0:5

60e minuut.
Inworp. Moyal komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu speelt de bal door. Zakrzewski is nu in balbezit. Zakrzewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Rehau - SG Ahnatal 0:6

62e minuut.
Pischeddu passt de bal met de wreef. von Öhlinghaus rent richting de bal. Daar is von Öhlinghaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Öhlinghaus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Abeltshauser met een sublieme pass. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu passt de bal in één keer door. Pischeddu is nu in balbezit. Pischeddu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Rehau - SG Ahnatal 0:7

65e minuut.
Peryt komt het veld opgelopen. Härtsfelder komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Abeltshauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Härtsfelder verovert de bal door een tackle van achteren. Härtsfelder passt de bal met de wreef. Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzewski draait met de bal, schiet en ... Wielandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zakrzewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Rehau - SG Ahnatal 0:8

85e minuut.
Nikodýmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt geeft de bal voor. Härtsfelder is nu in balbezit. Härtsfelder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wielandt probeert naar een medespeler te passen. Nordmann rent richting de bal. Härtsfelder speelt de bal door. Zakrzewski is nu in balbezit. Zakrzewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Rehau 79%, SG Ahnatal 21%.
VfB Rehau - SG Ahnatal 0:8