Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tus Celle FC Düstere Krieger
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Jambor geeft een lange en hoge pass. Brandner is nu in balbezit. Reckenbeil is nu in balbezit. Teetzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Poehl is nu in balbezit. Pannhausen is nu in balbezit. Poehl verovert de bal door een tackle van achteren. Poehl passt de bal in één keer door. Pammer rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pannhausen probeert naar een medespeler te passen. Reckenbeil heeft problemen om de bal te vangen. Reckenbeil probeert naar een medespeler te passen. Teetzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teetzen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pannhausen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoll zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cölsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cölsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Poehl onderschept slim de pass. Poehl geeft een hoge lob. Bechter probeert de bal met de borst te controleren. Pammer verovert de bal door een tackle van achteren. Pammer haalt uit met een fantastische trap. Hürter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

34e minuut.
Lager geeft een hoge lob. Daar is Pannhausen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reckenbeil is nu in balbezit. Teetzen is nu in balbezit. Teetzen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tus Celle FC 52%, Düstere Krieger 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tus Celle FC - Düstere Krieger 0:0

52e minuut.
Haberkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruge onderschept slim de pass. Köpf met een sublieme pass. Pammer rent richting de bal. Pammer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ruge rent richting de bal. Cölsch met een sublieme pass. Kalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pammer rent richting de bal. Pammer haalt uit met een fantastische trap. Hürter bokst de bal weg.

59e minuut.
Brandner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandner speelt de bal door. Cölsch is nu in balbezit. Pammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pammer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tus Celle FC 46%, Düstere Krieger 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tus Celle FC - Düstere Krieger 0:0