Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heftige Füchse BC Kiffen 18 Weisweiler
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Laun passt de bal zonder na te denken. Garde bereikt de bal nog maar net als eerste. Garde met een sublieme pass. Obrist rent richting de bal. Obrist draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Obrist verovert de bal door een tackle van achteren. Laun bereikt de bal nog maar net als eerste. Laun met een sublieme pass. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Füchse - BC Kiffen 18 Weisweiler 0:1

24e minuut.
Fröhlich verovert de bal door een tackle van achteren. Max rent richting de bal. Fröhlich verovert de bal door een tackle van achteren. Fröhlich schiet op doel. Paproth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heftige Füchse - BC Kiffen 18 Weisweiler 1:1

43e minuut.
Paproth speelt de bal door. Weishahn rent richting de bal. Obrist schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obrist krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Füchse 45%, BC Kiffen 18 Weisweiler 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heftige Füchse - BC Kiffen 18 Weisweiler 1:1

49e minuut.
Teemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teemann geeft een hoge lob. Daar is Weishahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrist rent richting de bal. Obrist haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Garde geeft een hoge lob. Wutz kopt de bal weg. Wolterink is nu in balbezit. Fröhlich rent richting de bal. Fröhlich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garde met een snelle inworp. Laun bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrist onderschept slim de pass. Obrist haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Max bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weishahn. Max is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eggert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garde is nu in balbezit. Garde geeft een hoge lob. Ebert rent richting de bal. Ebert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Weishahn is nu in balbezit. Erhardt geeft een hoge lob. Schurz is nu in balbezit. Fröhlich rent richting de bal. Fröhlich schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Wolterink rent richting de bal. Eggert onderschept slim de pass. Eggert passt de bal in één keer door. Fröhlich rent richting de bal. Fröhlich draait met de bal, schiet en ... Paproth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Füchse - BC Kiffen 18 Weisweiler 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Füchse 51%, BC Kiffen 18 Weisweiler 49%.
Heftige Füchse - BC Kiffen 18 Weisweiler 2:1