Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magere Servietten Heftige Füchse
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Morlock heeft problemen om de bal te vangen. Weishahn rent richting de bal. Morlock met een sublieme pass. Itzinger is nu in balbezit. Itzinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wutz geeft de bal voor. Klungelig pakt Gams de bal. Fröhlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröhlich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Berghausen kopt de bal weg. Laun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Springfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolterink onderschept slim de pass. Wolterink geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fröhlich rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Servietten - Heftige Füchse 0:1

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schoofs met een harde bal richting middenveld. Wolterink kopt de bal weg. Daar is Fröhlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fröhlich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Springfeld de bal onder controle te krijgen. Wolterink rent richting de bal. Wolterink probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fröhlich de bal. Fröhlich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Servietten - Heftige Füchse 0:2

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neumaier trapt de bal weg van het doel. Weishahn kopt de bal weg. Fröhlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröhlich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tebart geeft een hoge lob. Laun heeft problemen om de bal te vangen. Wolterink probeert naar een medespeler te passen. Fröhlich rent richting de bal. Fröhlich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Servietten 62%, Heftige Füchse 38%.
Magere Servietten - Heftige Füchse 0:2

48e minuut.
Daar is Talberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talberg geeft een lange en hoge pass. Springfeld kopt de bal weg. Itzinger rent richting de bal. Itzinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Morlock onderschept slim de pass. Morlock geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Talberg de bal onder controle te krijgen. Itzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Itzinger draait met de bal, schiet en ... Gartzke bokst de bal weg. Klungelig pakt Talberg de bal. Itzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Itzinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Neumaier trapt de bal weg van het doel. Laun kopt de bal weg. Klungelig pakt Mittermeier de bal. Fröhlich is nu in balbezit. Fröhlich schiet op doel. Neumaier bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Servietten - Heftige Füchse 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Servietten 61%, Heftige Füchse 39%.
Magere Servietten - Heftige Füchse 0:3