Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BC Kiffen 18 Weisweiler FCpomyje
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Breynk met een sublieme pass. Garms is nu in balbezit. Garms passt de bal in één keer door. Nartschik rent richting de bal. Nartschik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Paproth trapt de bal weg. Obrist kopt de bal weg. Daar is Deike, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintar is nu in balbezit. Pintar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Eggert rent richting de bal. Eggert geeft een hoge lob. Daar is Pintar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Deike de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Kiffen 18 Weisweiler - FCpomyje 1:0

18e minuut.
Garms geeft de bal voor. Dantzer met een sublieme pass. Nartschik is nu in balbezit. Nartschik draait met de bal, schiet en ... Paproth maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Daar is Garms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Max rent richting de bal. Garms onderschept slim de pass. Nartschik rent richting de bal. Nartschik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pintar rent richting de bal. Obrist bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urbanek. Urbanek krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Dantzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garms rent richting de bal. Garms passt de bal met de wreef. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Landsiedel geeft een hoge lob. Schurz speelt de bal door. Klungelig pakt Schumacher de bal. Garms is nu in balbezit. Garms geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Garms onderschept slim de pass. Garms probeert naar een medespeler te passen. Bäumler rent richting de bal. Nartschik onderschept slim de pass. Nartschik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Kiffen 18 Weisweiler 53%, FCpomyje 47%.
BC Kiffen 18 Weisweiler - FCpomyje 1:0

50e minuut.
Eggert met een sublieme pass. Garms rent richting de bal. Garms speelt de bal door. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Eggert passt de bal met de wreef. Pintar heeft problemen om de bal te vangen. Obrist rent richting de bal. Pintar is nu in balbezit. Pintar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Eggert bereikt de bal nog maar net als eerste. Breynk onderschept slim de pass. Breynk met een sublieme pass. Nartschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartschik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Obrist kopt de bal weg. Garde rent richting de bal. Garde passt de bal met de wreef. Pintar is nu in balbezit. Pintar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Kiffen 18 Weisweiler 60%, FCpomyje 40%.
BC Kiffen 18 Weisweiler - FCpomyje 1:0