Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meisterliche Könige TuS Rotenhof
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Schmittinger met de inworp. Scherm bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherm haalt uit met een fantastische trap. Bergmann rent richting de bal. Bergmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meisterliche Könige - TuS Rotenhof 1:0

3e minuut.
Babbl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jaschinski de bal. Bergmann verovert de bal door een tackle van achteren. Scherm bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherm haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Daar is Ibbers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibbers speelt de bal door. Bergmann rent richting de bal. Bergmann schiet op doel. Feierabend probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Härting zal de hoekschop nemen. Bergmann springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Schmittinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittinger geeft een hoge lob. Scherm speelt de bal door. Bergmann heeft problemen om de bal te vangen. Bergmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Härting rent richting de bal. Härting geeft de bal voor. Feierabend heeft problemen om de bal te vangen. Bergmann rent richting de bal. Bergmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Jaschinski geeft de bal voor. Haberhauer rent richting de bal. Trouet maakt een afschuwelijke overtreding. Trouet krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Lamberz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scherm bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamberz. Lamberz krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ibbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Babbl verovert de bal door een tackle van achteren. Babbl probeert naar een medespeler te passen. Haberhauer rent richting de bal. Haberhauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Härting onderschept slim de pass. Härting met een sublieme pass. Feierabend is nu in balbezit. Bergmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bergmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Babbl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibbers passt de bal zonder na te denken. Scherm is nu in balbezit. Scherm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meisterliche Könige - TuS Rotenhof 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meisterliche Könige 44%, TuS Rotenhof 56%.
Meisterliche Könige - TuS Rotenhof 2:0

59e minuut.
Gansel probeert naar een medespeler te passen. Scherm probeert de bal aan de voet te houden. Baierl rent richting de bal. Babbl bereikt de bal nog maar net als eerste. Babbl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Rudschuck de bal onder controle te krijgen. Weilbächer is nu in balbezit. Rudschuck maakt een afschuwelijke overtreding. Weilbächer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weilbächer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Colmsee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Härting heeft problemen om de bal te vangen. Härting geeft een lange en hoge pass. Bagrowski rent richting de bal. Scherm bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherm schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meisterliche Könige 57%, TuS Rotenhof 43%.
Meisterliche Könige - TuS Rotenhof 2:0