Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheime Könige Heftige Zigeuner
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Gutermann met een sublieme pass. Czech rent richting de bal. Irmak verovert de bal door een tackle van achteren. Irmak schiet op doel. Wolle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Könige - Heftige Zigeuner 0:1

8e minuut.
Annau probeert naar een medespeler te passen. Mauch is nu in balbezit. Judeh is nu in balbezit. Irmak onderschept slim de pass. Irmak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vriesde met een harde bal richting middenveld. Mauch kopt de bal weg. Irmak rent richting de bal. Irmak schiet op doel. Wolle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schöckel heeft problemen om de bal te vangen. Zollbrecht is nu in balbezit. Schöckel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schöckel krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Irmak rent richting de bal. Irmak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Czech de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Annau neemt de hoekschop. Wolle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gutermann maakt een snoekduik en kopt de bal. Wolle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Fehrenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehrenbach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Voith de bal. Stauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stauf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Irmak rent richting de bal. Irmak schiet op doel. Deufel kopt de bal weg. Mauch rent richting de bal. Mauch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zollbrecht geeft een lange en hoge pass. Nähring bereikt de bal nog maar net als eerste. Stauf verovert de bal door een tackle van achteren. Stauf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Geheime Könige - Heftige Zigeuner 1:1

44e minuut.
Kabel passt de bal met de wreef. Ruge rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Picot. Picot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheime Könige 56%, Heftige Zigeuner 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geheime Könige - Heftige Zigeuner 1:1

58e minuut.
Deufel rent richting de bal. Deufel geeft een hoge lob. Picot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruge is nu in balbezit. Ruge haalt uit met een fantastische trap. Vriesde bokst de bal weg.

65e minuut.
Daar is Schak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hergert is nu in balbezit. Schak onderschept slim de pass. Frey rent richting de bal. Frey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Schak verovert de bal door een tackle van achteren. Stauf is nu in balbezit. Hergert is nu in balbezit. Stauf is nu in balbezit. Stauf draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Könige - Heftige Zigeuner 2:1

75e minuut.
Doeltrap. Vriesde trapt de bal weg. Daar is Nähring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stauf rent richting de bal. Stauf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fehrenbach met een sublieme pass. Schak is nu in balbezit. Schak geeft een hoge lob. Irmak rent richting de bal. Irmak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheime Könige 50%, Heftige Zigeuner 50%.
Geheime Könige - Heftige Zigeuner 2:1