Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scherospor FC Weinhübel
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 25.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Kuntz rent richting de bal. Felgenhauer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schafböck de bal. Ickert rent richting de bal. Ickert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Jenart de bal onder controle te krijgen. Collet is nu in balbezit. Götze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Götze krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Durna rent richting de bal. Götze is nu in balbezit. Götze passt de bal zonder na te denken. Kling rent richting de bal. Kling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kling raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nothaft komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Körnner rent richting de bal. Körnner geeft een lange en hoge pass. Daar is Schulz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuntz is nu in balbezit. Kuntz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Scherospor - FC Weinhübel 0:1

39e minuut.
Jenisch is nu in balbezit. Ickert rent richting de bal. Ickert passt de bal zonder na te denken. Kuntz is nu in balbezit. Kuntz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Agethen bereikt de bal nog maar net als eerste. Agethen passt de bal zonder na te denken. Daar is Ickert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ickert schiet op doel. Ruland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scherospor - FC Weinhübel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scherospor 56%, FC Weinhübel 44%.
Scherospor - FC Weinhübel 0:2

47e minuut.
Ickert passt de bal met de wreef. Kuntz is nu in balbezit. Kuntz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Akan de bal onder controle te krijgen. Ruland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Akan geeft de bal voor. Jordt heeft problemen om de bal te vangen. Agethen geeft een hoge lob. Ickert rent richting de bal. Ickert geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cormann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ickert draait met de bal, schiet en ... Ruland bokst de bal weg.

75e minuut.
Daar is Carre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agethen bereikt de bal nog maar net als eerste. Agethen met een sublieme pass. Götze is nu in balbezit. Götze geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scherospor 66%, FC Weinhübel 34%.
Scherospor - FC Weinhübel 0:2