Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schlumpfhausen Cremige Klingen
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Macher is nu in balbezit. Macher passt de bal met de wreef. Telgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Carell verovert de bal door een tackle van achteren. Carell schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Kristen met een snelle inworp. Ebert rent richting de bal. Ebert met een sublieme pass. Maler bereikt de bal nog maar net als eerste. Maler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wegele met een sublieme pass. Janert bereikt de bal nog maar net als eerste. Janert speelt de bal door. Carell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schlumpfhausen - Cremige Klingen 0:1

20e minuut.
Wegele bereikt de bal nog maar net als eerste. Janert is nu in balbezit. Janert passt de bal in één keer door. Carell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wegele speelt de bal door. Carell heeft problemen om de bal te vangen. Stüwer speelt de bal door. Ebert heeft problemen om de bal te vangen. Ebert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schlumpfhausen - Cremige Klingen 1:1

40e minuut.
Breynk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stüwer de bal onder controle te krijgen. Janert bereikt de bal nog maar net als eerste. Carell is nu in balbezit. Carell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schlumpfhausen 51%, Cremige Klingen 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schlumpfhausen - Cremige Klingen 1:1

58e minuut.
Lanfrit heeft problemen om de bal te vangen. Wegele verovert de bal door een tackle van achteren. Wegele speelt de bal door. Carell is nu in balbezit. Carell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lanfrit rent richting de bal. Lanfrit passt de bal zonder na te denken. Nerlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Maler is nu in balbezit. Maler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Kristen probeert naar een medespeler te passen. Carell rent richting de bal. Breynk bereikt de bal nog maar net als eerste. Carell onderschept slim de pass. Carell draait met de bal, schiet en ... Conen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Schlumpfhausen - Cremige Klingen 1:2

67e minuut.
Brandts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert onderschept slim de pass. Ebert speelt de bal door. Maler is nu in balbezit. Maler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Telgen speelt de bal door. Janert is nu in balbezit. Janert passt de bal met de wreef. Carell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Janert met een sublieme pass. Carell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lanfrit. Lanfrit krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schlumpfhausen 55%, Cremige Klingen 45%.
Schlumpfhausen - Cremige Klingen 1:2