Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheime Piloten Geheimnisvolle Kerne
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Wollenstein kopt de bal weg. Kagels probeert de bal aan de voet te houden. Kagels speelt de bal door. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kuranyi is nu in balbezit. Kuranyi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dowe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheime Piloten 69%, Geheimnisvolle Kerne 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geheime Piloten - Geheimnisvolle Kerne 0:0

52e minuut.
Axmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mailer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Wollenstein geeft een hoge lob. Labuhn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Köppel probeert naar een medespeler te passen. Badinger is nu in balbezit. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May haalt uit met een fantastische trap. Hülsmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Dowe de bal onder controle te krijgen. May bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hülsmann. May wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. May kan niet meer verder spelen. Parkmann komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Blaukopp de bal onder controle te krijgen. Jablonski is nu in balbezit. Jablonski passt de bal in één keer door. Schaller rent richting de bal. Schaller geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Köppel rent richting de bal. Köppel passt de bal met de wreef. Badinger heeft problemen om de bal te vangen. Parkmann is nu in balbezit. Parkmann schiet op doel. Jena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Köppel is nu in balbezit. Köppel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ostdeutscher met een snelle inworp. Wollenstein geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheime Piloten 52%, Geheimnisvolle Kerne 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geheime Piloten - Geheimnisvolle Kerne 0:0