Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hadem 63 FC Weinhübel
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 24
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Felgenhauer is nu in balbezit. Felgenhauer geeft de bal voor. Ruijter probeert de bal aan de voet te houden. Ickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ickert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ickert rent richting de bal. Ruijter rent richting de bal. Ruijter probeert naar een medespeler te passen. Kuntz rent richting de bal. Kuntz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hadem 63 - FC Weinhübel 0:1

28e minuut.
Felgenhauer rent richting de bal. Game rent richting de bal. Game geeft een hoge lob. Klungelig pakt Felgenhauer de bal. Felgenhauer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Schäffler met de inworp. Ruijter is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jenart. Jenart krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kailus onderschept slim de pass. Felgenhauer onderschept slim de pass. Felgenhauer geeft een hoge lob. Kuntz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuntz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ickert maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kailus is nu in balbezit. Kailus passt de bal in één keer door. Inworp. Rumpenhorst met een snelle inworp. Felgenhauer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hadem 63 53%, FC Weinhübel 47%.
FC Hadem 63 - FC Weinhübel 0:1

47e minuut.
Dardemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliquett is nu in balbezit. Carre rent richting de bal. Pliquett verovert de bal door een tackle van achteren. Pliquett geeft een hoge lob. Hänel bokst de bal weg.

57e minuut.
Ickert verovert de bal door een tackle van achteren. Ickert speelt de bal door. Kuntz is nu in balbezit. Kuntz draait met de bal, schiet en ... Walke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hadem 63 - FC Weinhübel 0:2

62e minuut.
Jenart rent richting de bal. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet passt de bal zonder na te denken. Ickert rent richting de bal. Ickert geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dardemann is nu in balbezit. Pliquett onderschept slim de pass. Pliquett passt de bal in één keer door. Malafosse is nu in balbezit. Malafosse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ruijter met een sublieme pass. Schäffler is nu in balbezit. Ickert verovert de bal door een tackle van achteren. Ickert geeft de bal voor. Felgenhauer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kuntz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Otto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hadem 63 50%, FC Weinhübel 50%.
FC Hadem 63 - FC Weinhübel 0:2