Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krankhafte Klingen Schreckliche Bananen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Krumm verovert de bal door een tackle van achteren. Krumm met een sublieme pass. Klungelig pakt Jochner de bal. Ordenewitz rent richting de bal. Ordenewitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krankhafte Klingen - Schreckliche Bananen 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Obrist de bal. Wollmann rent richting de bal. Jonson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wollmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Heiß legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Habermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Inworp. Knesebeck met een snelle inworp. Krumm probeert naar een medespeler te passen. Ordenewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordenewitz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hering verovert de bal door een tackle van achteren. Hering probeert naar een medespeler te passen. Gahn is nu in balbezit. Gahn schiet op doel. Kraft probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krankhafte Klingen - Schreckliche Bananen 2:0

39e minuut.
Tauer speelt de bal door. Daar is Wollmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krumm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollmann onderschept slim de pass. Wollmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krankhafte Klingen 46%, Schreckliche Bananen 54%.
Krankhafte Klingen - Schreckliche Bananen 2:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Härdter de bal onder controle te krijgen. Weißflog is nu in balbezit. Weißflog met een sublieme pass. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn haalt uit met een fantastische trap. Kraft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Heiß rent richting de bal. Isringhausen verovert de bal door een tackle van achteren. Isringhausen geeft een hoge lob. Ordenewitz is nu in balbezit. Ordenewitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gahn geeft een hoge lob. Thiedeke heeft problemen om de bal te vangen. Ordenewitz rent richting de bal. Ordenewitz schiet op doel. Thiedeke probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krankhafte Klingen 43%, Schreckliche Bananen 57%.
Krankhafte Klingen - Schreckliche Bananen 2:0