Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Undefinierbare Esel Schamlose Monde
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Federbusch verovert de bal door een tackle van achteren. Federbusch probeert naar een medespeler te passen. Koller rent richting de bal. Federbusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Federbusch haalt uit met een fantastische trap. Sammler bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Undefinierbare Esel - Schamlose Monde 1:0

10e minuut.
Jetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Jetter geeft een hoge lob. Caspar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Federbusch is nu in balbezit. Federbusch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pietzsch onderschept slim de pass. Pietzsch geeft de bal voor. Binz kopt de bal weg. Backes bereikt de bal nog maar net als eerste. Backes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Federbusch speelt de bal door. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddigkeit is nu in balbezit. Koller onderschept slim de pass. Koller haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sammler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mothes bereikt de bal nog maar net als eerste. Plume verovert de bal door een tackle van achteren. Plume probeert naar een medespeler te passen. Binz bereikt de bal nog maar net als eerste. Binz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gorschlüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Federbusch rent richting de bal. Federbusch passt de bal met de wreef. Koller is nu in balbezit. Koller draait met de bal, schiet en ... Sammler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Undefinierbare Esel - Schamlose Monde 2:0

38e minuut.
Federbusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Federbusch passt de bal met de wreef. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Undefinierbare Esel - Schamlose Monde 3:0

41e minuut.
Mothes onderschept slim de pass. Mothes speelt de bal door. Daar is Jetter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perino is nu in balbezit. Perino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Undefinierbare Esel 39%, Schamlose Monde 61%.
Undefinierbare Esel - Schamlose Monde 3:0

53e minuut.
Bahrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Backes is nu in balbezit. Binz is nu in balbezit. Backes bereikt de bal nog maar net als eerste. Backes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kalesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Backes is nu in balbezit. Backes speelt de bal door. Binz is nu in balbezit. Binz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Jell probeert naar een medespeler te passen. Federbusch speelt de bal door. Koller is nu in balbezit. Koller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Backes onderschept slim de pass. Eberhage maakt een afschuwelijke overtreding. Eberhage krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Vogel met een sublieme pass. Jetter rent richting de bal. Backes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jetter wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jetter kan niet meer verder spelen. Karthäuser komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Undefinierbare Esel 41%, Schamlose Monde 59%.
Undefinierbare Esel - Schamlose Monde 3:0