Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schreckliche Bananen Schuldige Monde
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Pabst rent richting de bal. Leutnitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiedeke onderschept slim de pass. Pabst verovert de bal door een tackle van achteren. Pabst haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jochner rent richting de bal. Jochner geeft een lange en hoge pass. Jauernig rent richting de bal. Wollmann onderschept slim de pass. Wollmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Chappell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Jade is nu in balbezit. Nachbauer onderschept slim de pass. Nachbauer met een sublieme pass. Wollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chappell trapt de bal weg. Tauer kopt de bal weg. Wollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollmann haalt uit met een fantastische trap. Chappell probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Wollmann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schreckliche Bananen - Schuldige Monde 1:0

41e minuut.
Rohwedder geeft de bal voor. Klungelig pakt Lammer de bal. Leutnitz rent richting de bal. Leutnitz haalt uit met een fantastische trap. Pabst probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schreckliche Bananen 56%, Schuldige Monde 44%.
Schreckliche Bananen - Schuldige Monde 1:0

70e minuut.
Härdter speelt de bal door. Inworp. Nachbauer met een snelle inworp. Leutnitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leutnitz haalt uit met een fantastische trap. Kraft bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schreckliche Bananen - Schuldige Monde 1:1

87e minuut.
Nachbauer rent richting de bal. Nachbauer passt de bal met de wreef. Garrelts bereikt de bal nog maar net als eerste. Härdter onderschept slim de pass. Härdter geeft een lange en hoge pass. Chappell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schreckliche Bananen 55%, Schuldige Monde 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schreckliche Bananen - Schuldige Monde 1:1