Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Servietten Verwegene Pferde
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Abriß met een sublieme pass. Bodog is nu in balbezit. Bodog passt de bal in één keer door. Imglück rent richting de bal. Imglück haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Große Servietten - Verwegene Pferde 0:1

19e minuut.
Schnitzler met een sublieme pass. Jeschor met een sublieme pass. Daar is Köpcke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alm is nu in balbezit. Alm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rowlin rent richting de bal. Ahlert rent richting de bal. Ahlert met een sublieme pass. Imglück heeft problemen om de bal te vangen. Imglück schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Rowlin is nu in balbezit. Rowlin geeft de bal voor. Marx kopt de bal weg. Ahlert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Servietten 64%, Verwegene Pferde 36%.
Große Servietten - Verwegene Pferde 0:1

49e minuut.
Kientz rent richting de bal. Kientz haalt uit met een fantastische trap. Marx kopt de bal weg. Imglück is nu in balbezit. Imglück draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kientz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roleder komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rowlin heeft problemen om de bal te vangen. Imglück is nu in balbezit. Rowlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Imglück rent richting de bal. Imglück haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Madlung kopt de bal weg. Ahlert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalinowski is nu in balbezit. Kalinowski schiet op doel. Schad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bodog is nu in balbezit. Rowlin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jeschor. Jeschor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Servietten 55%, Verwegene Pferde 45%.
Große Servietten - Verwegene Pferde 0:1