Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Servietten Schamlose Biber
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Lagerblom probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wuth de bal. Wuth probeert naar een medespeler te passen. Kalinowski rent richting de bal. Kalinowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lagerblom bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitz onderschept slim de pass. Pitz passt de bal met de wreef. Rytter rent richting de bal. Rytter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kahlenberg probeert naar een medespeler te passen. Erdinger kopt de bal weg. Rytter rent richting de bal. Rytter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Servietten - Schamlose Biber 0:1

33e minuut.
Worm geeft een lange en hoge pass. Rytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitz rent richting de bal. Pitz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jeschor de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hand zal de hoekschop nemen. Marx heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Servietten - Schamlose Biber 0:2

40e minuut.
Abriß bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytter verovert de bal door een tackle van achteren. Lagerblom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lagerblom krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Servietten 62%, Schamlose Biber 38%.
Große Servietten - Schamlose Biber 0:2

61e minuut.
Lagerblom rent richting de bal. Pitz rent richting de bal. Pitz met een sublieme pass. Rytter rent richting de bal. Rytter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dielmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuth is nu in balbezit. Ruhland schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ruhland krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Lagerblom is nu in balbezit. Lagerblom geeft een lange en hoge pass. Alm speelt de bal door. Jeschor probeert de bal met de borst te controleren. Jeschor schiet op doel. Schur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Servietten 62%, Schamlose Biber 38%.
Große Servietten - Schamlose Biber 0:2