Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heftige Zigeuner Böse Erdbeben
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Patzer rent richting de bal. Patzer probeert naar een medespeler te passen. Datz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fadani is nu in balbezit. Rammler onderschept slim de pass. Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel draait met de bal, schiet en ... Vogler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Böse Erdbeben 1:0

27e minuut.
Adametz rent richting de bal. Pannier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adametz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adametz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Bopp de bal onder controle te krijgen. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Funkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albin onderschept slim de pass. Albin met een sublieme pass. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler haalt uit met een fantastische trap. Vogler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Böse Erdbeben 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 35%, Böse Erdbeben 65%.
Heftige Zigeuner - Böse Erdbeben 2:0

48e minuut.
Telge passt de bal zonder na te denken. Datz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zweigelt met een sublieme pass. Datz rent richting de bal. Datz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Adametz verovert de bal door een tackle van achteren. Adametz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rammler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebel is nu in balbezit. Nebel schiet op doel. Vogler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Bopp geeft de bal voor. Inworp. Tauscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nebel rent richting de bal. Nebel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fadani is nu in balbezit. Nerlinger is nu in balbezit. Nerlinger met een sublieme pass. Rammler rent richting de bal. Rammler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Böse Erdbeben 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 62%, Böse Erdbeben 38%.
Heftige Zigeuner - Böse Erdbeben 3:0