Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Düstere Sonnen FC Schalke 04
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22.9
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Reichel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Holz komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Tal onderschept slim de pass. Tal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ganster de bal. Kalpin rent richting de bal. Kalpin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Holz de bal. Freihammer rent richting de bal. Fern rent richting de bal. Zungenbrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Zungenbrandt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klink is nu in balbezit. Klink passt de bal zonder na te denken. Nagelmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagelmüller schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boateng de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoeppner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeppner draait met de bal, schiet en ... Jochheim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Sonnen - FC Schalke 04 0:1

31e minuut.
Moog rent richting de bal. Tal verovert de bal door een tackle van achteren. Tal geeft een hoge lob. Kalpin is nu in balbezit. Kalpin draait met de bal, schiet en ... Kamila bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Kalpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalpin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Holz met een sublieme pass. Hoeppner is nu in balbezit. Masmanidis is nu in balbezit. Hoeppner onderschept slim de pass. Hoeppner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ahrweiler kan de bal niet met de borst controleren. Simetsreiter verovert de bal door een tackle van achteren. Gadau maakt een afschuwelijke overtreding. Gadau krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Sonnen 60%, FC Schalke 04 40%.
Düstere Sonnen - FC Schalke 04 0:1

51e minuut.
Remacle heeft problemen om de bal te vangen. Gadau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadau geeft een lange en hoge pass. Hoeppner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeppner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Sonnen - FC Schalke 04 0:2

67e minuut.
Moog met de inworp. Remacle speelt de bal door. Fern geeft de bal voor. Hoeppner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeppner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Holz probeert de bal met de borst te controleren. Remacle bereikt de bal nog maar net als eerste. Holz verovert de bal door een tackle van achteren. Holz schiet op doel. Hoeppner krijgt zijn hoofd ertegen. Jochheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Zungenbrandt is nu in balbezit. Fern onderschept slim de pass. Fern met een sublieme pass. Hoeppner rent richting de bal. Hoeppner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Sonnen - FC Schalke 04 0:3

85e minuut.
Fern is nu in balbezit. Fern passt de bal zonder na te denken. Holz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeppner is nu in balbezit. Hoeppner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Sonnen 62%, FC Schalke 04 38%.
Düstere Sonnen - FC Schalke 04 0:3