Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Royal Zweibrücken Blau Weiß Kicker 1891
352 Tactiek 523
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 25
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Miltz trapt de bal weg. Roleder kopt de bal weg. Kaliciak heeft problemen om de bal te vangen. Jachtmann rent richting de bal. Jachtmann geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Royal Zweibrücken - Blau Weiß Kicker 1891 0:1

8e minuut.
Miltz met een sublieme pass. Jachtmann kopt de bal weg. Kaliciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliciak draait met de bal, schiet en ... Miltz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jacke trapt de bal weg van het doel. Jachtmann kopt de bal weg. Kaliciak heeft problemen om de bal te vangen. Käfferbitz is nu in balbezit. Käfferbitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Roleder met de inworp. Jachtmann is nu in balbezit. Jachtmann passt de bal met de wreef. Käfferbitz is nu in balbezit. Käfferbitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Royal Zweibrücken 59%, Blau Weiß Kicker 1891 41%.
FC Royal Zweibrücken - Blau Weiß Kicker 1891 0:1

46e minuut.
Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe speelt de bal door. Daar is Ohlendorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerimies onderschept slim de pass. Jerimies schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Jachtmann speelt de bal door. Christe is nu in balbezit. Christe passt de bal zonder na te denken. Kaliciak is nu in balbezit. Kaliciak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Mauch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerimies bereikt de bal nog maar net als eerste. Auer rent richting de bal. Jerimies bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerimies draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jacke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Inworp. Roleder met een snelle inworp. Christe speelt de bal door. Kaliciak rent richting de bal. Kaliciak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Jachtmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rostalski speelt de bal door. Jerimies bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerimies schiet op doel. Jacke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jacke met een sublieme pass. Kaliciak kopt de bal weg. Rosswinkel heeft problemen om de bal te vangen. Allwicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Allwicher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Mauch de bal onder controle te krijgen. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe geeft een hoge lob. Käfferbitz heeft problemen om de bal te vangen. Käfferbitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Royal Zweibrücken 57%, Blau Weiß Kicker 1891 43%.
FC Royal Zweibrücken - Blau Weiß Kicker 1891 0:1