Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prachtvolle Obstbäume Spinnerte Wölfe
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Luhmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Käding bereikt de bal nog maar net als eerste. Luhmann is nu in balbezit. Käding bereikt de bal nog maar net als eerste. Käding draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kaltenbrunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hitzlsperger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltenbrunn onderschept slim de pass. Luhmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Luhmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prachtvolle Obstbäume - Spinnerte Wölfe 1:0

13e minuut.
Hitzlsperger rent richting de bal. Luhmann rent richting de bal. Met opzet legt Hitzlsperger zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hitzlsperger moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hitzlsperger schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Kaltenbrunn is nu in balbezit. Leutnitz verovert de bal door een tackle van achteren. Luhmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leutnitz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Leutnitz kan niet meer verder spelen. Tempsky komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Obstbäume 48%, Spinnerte Wölfe 52%.
Prachtvolle Obstbäume - Spinnerte Wölfe 1:0

56e minuut.
Wück probeert naar een medespeler te passen. Tempsky is nu in balbezit. Irmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempsky rent richting de bal. Tempsky schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Nata is nu in balbezit. Aalken onderschept slim de pass. Aalken geeft de bal voor. Käding rent richting de bal. Käding draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tempsky probeert de bal aan de voet te houden. Bachmaier is nu in balbezit. Käding verovert de bal door een tackle van achteren. Käding schiet op doel. Ibold probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prachtvolle Obstbäume 44%, Spinnerte Wölfe 56%.
Prachtvolle Obstbäume - Spinnerte Wölfe 1:0