Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haltlose Fuchses Dunkle Eulen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Rubens geeft een hoge lob. Ramdane kan de bal niet met de borst controleren. Jarosch onderschept slim de pass. Pfriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfriem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haltlose Fuchses - Dunkle Eulen 1:0

21e minuut.
Hauff verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff begaat een overtreding. Hauff krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Rudschuck speelt de bal door. Pfriem is nu in balbezit. Höschle onderschept slim de pass. Jarosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosch draait met de bal, schiet en ... Zerbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Doeltrap. Zerbe trapt de bal weg. Hauff kopt de bal weg. Bodog is nu in balbezit. Bodog haalt uit met een fantastische trap. Garhofer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Rudschuck geeft een lange en hoge pass. Pfriem rent richting de bal. Höschle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfriem verovert de bal door een tackle van achteren. Pfriem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haltlose Fuchses 51%, Dunkle Eulen 49%.
Haltlose Fuchses - Dunkle Eulen 1:0

66e minuut.
Bodog rent richting de bal. Bodog passt de bal met de wreef. Nusko heeft problemen om de bal te vangen. Bodog is nu in balbezit. Bodog draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ramdane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramdane passt de bal met de wreef. Pindt heeft problemen om de bal te vangen. Bodog bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodog haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Uhlenhorst met de inworp. Hauff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff geeft een hoge lob. Bodog is nu in balbezit. Bodog haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haltlose Fuchses 64%, Dunkle Eulen 36%.
Haltlose Fuchses - Dunkle Eulen 1:0