Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scheidungswillige Bananen Fortuna Büffel
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Hermel geeft een hoge lob. Napirala is nu in balbezit. Neumayr verovert de bal door een tackle van achteren. Hemmersbach is nu in balbezit. Hemmersbach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laßwitz trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Wahl de bal. Hemmersbach is nu in balbezit. Hemmersbach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Rumler bereikt de bal nog maar net als eerste. Neumayr verovert de bal door een tackle van achteren. Rumler bereikt de bal nog maar net als eerste. Norda bereikt de bal nog maar net als eerste. Norda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Neumayr is nu in balbezit. Napirala verovert de bal door een tackle van achteren. Napirala geeft een hoge lob. Norda bereikt de bal nog maar net als eerste. Norda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Neumayr passt de bal in één keer door. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach passt de bal in één keer door. Hänsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hänsch schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Bananen - Fortuna Büffel 1:0

45e minuut.
Piesker geeft een hoge lob. Inworp. Grimm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hemmersbach rent richting de bal. Hemmersbach geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Laßwitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hänsch kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Scheidungswillige Bananen - Fortuna Büffel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Bananen 45%, Fortuna Büffel 55%.
Scheidungswillige Bananen - Fortuna Büffel 2:0

48e minuut.
Hänsch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Reisch de bal. Hemmersbach is nu in balbezit. Pan rent richting de bal. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmersbach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rubroeder is nu in balbezit. Rubroeder passt de bal met de wreef. Hemmersbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Pan rent richting de bal. Pan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Neumayr rent richting de bal. Napirala onderschept slim de pass. Napirala passt de bal met de wreef. Norda rent richting de bal. Norda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scheidungswillige Bananen 48%, Fortuna Büffel 52%.
Scheidungswillige Bananen - Fortuna Büffel 2:0