Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Genußvolle Falken Unverschämte Monde
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Haus is nu in balbezit. Ahlert onderschept slim de pass. Ahlert met een sublieme pass. Makrutzki rent richting de bal. Makrutzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Makrutzki verovert de bal door een tackle van achteren. Haus is nu in balbezit. Ahlert onderschept slim de pass. Makrutzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrutzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mechling is nu in balbezit. Klöckner onderschept slim de pass. Pistorius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klöckner raakt geblesseerd tijdens het duel. Haus wilt de vrije trap nemen. Baack probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Haus rent richting de bal. Ahlert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlert met een sublieme pass. Makrutzki rent richting de bal. Makrutzki haalt uit met een fantastische trap. Igl bokst de bal weg.

28e minuut.
Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Klöckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger is nu in balbezit. Klöckner speelt de bal door. Blume bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Blume met een snelle inworp. Pistorius is nu in balbezit. Klöckner verovert de bal door een tackle van achteren. Klöckner geeft een hoge lob. Baack kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Genußvolle Falken - Unverschämte Monde 1:0

36e minuut.
Pistorius kopt de bal weg. Morschknacker rent richting de bal. Morschknacker met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hausweiler zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Makrutzki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Genußvolle Falken - Unverschämte Monde 1:1

42e minuut.
Pistorius met een sublieme pass. Makrutzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohlbein verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlert verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genußvolle Falken 32%, Unverschämte Monde 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Genußvolle Falken - Unverschämte Monde 1:1

73e minuut.
Abriß passt de bal zonder na te denken. Hausweiler rent richting de bal. Hausweiler probeert naar een medespeler te passen. Makrutzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrutzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genußvolle Falken 45%, Unverschämte Monde 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Genußvolle Falken - Unverschämte Monde 1:1