Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Böse Piloten Strahlende Eulen
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ebermann probeert de bal aan de voet te houden. Pöschke rent richting de bal. Frommer onderschept slim de pass. Frommer schiet op doel. Backes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Piloten - Strahlende Eulen 0:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tentrup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebermann is nu in balbezit. Ebermann geeft een lange en hoge pass. Pfuetzenreuter maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Minkwitz schiet op doel. Backes probeert naar een medespeler te passen. Fliegenfänger met een sublieme pass. Minkwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkwitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ziegler geeft een lange en hoge pass. Minkwitz kan de bal niet met de borst controleren. Pöschke rent richting de bal. Minkwitz onderschept slim de pass. Minkwitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tentrup met de inworp. Ebermann is nu in balbezit. Fliegenfänger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ebermann roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ebermann kan niet meer verder spelen. Nyhuis komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Pöschke geeft een hoge lob. Jütting kopt de bal weg. Daar is Drasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minkwitz is nu in balbezit. Minkwitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Piloten 62%, Strahlende Eulen 38%.
Böse Piloten - Strahlende Eulen 0:1

56e minuut.
Backes trapt de bal weg. Beckenbauer probeert de bal met de borst te controleren. Beckenbauer passt de bal in één keer door. Frommer is nu in balbezit. Frommer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kahrau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. von Altmannsberg komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Beckenbauer speelt de bal door. Jütting rent richting de bal. Pfuetzenreuter onderschept slim de pass. Nyhuis heeft problemen om de bal te vangen. Nyhuis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Böse Piloten - Strahlende Eulen 1:1

80e minuut.
Daar is Chalupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minkwitz verovert de bal door een tackle van achteren. Frommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkwitz schiet op doel. Backes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Piloten 62%, Strahlende Eulen 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Böse Piloten - Strahlende Eulen 1:1