Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Barette Verrückte Heulbojen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Nägele rent richting de bal. Rupp onderschept slim de pass. Rupp met een sublieme pass. Sievers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sievers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wutz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bäkler met een snelle inworp. Rupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupp schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Barette - Verrückte Heulbojen 0:1

7e minuut.
Otto met een sublieme pass. Wutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupp maakt een afschuwelijke overtreding. Rupp is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Nägele heeft problemen om de bal te vangen. Bäkler rent richting de bal. Bäkler geeft een lange en hoge pass. Baldt rent richting de bal. Baldt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Faller probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Braumeister rent richting de bal. Baldt onderschept slim de pass. Baldt probeert naar een medespeler te passen. Sievers rent richting de bal. Sievers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Barette - Verrückte Heulbojen 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Barette 44%, Verrückte Heulbojen 56%.
Verwegene Barette - Verrückte Heulbojen 0:2

63e minuut.
Posipal onderschept slim de pass. Posipal geeft de bal voor. Philipp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sievers is nu in balbezit. Sievers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bäkler geeft een lange en hoge pass. Wutz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baldt. Wutz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wutz kan niet meer verder spelen. Remacle komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Barette 44%, Verrückte Heulbojen 56%.
Verwegene Barette - Verrückte Heulbojen 0:2