Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Kühe Unterentwickelte Dachse
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Kargus is nu in balbezit. Dobermann verovert de bal door een tackle van achteren. Dobermann probeert naar een medespeler te passen. Wehlage rent richting de bal. Wehlage schiet op doel. Häßler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Kühe - Unterentwickelte Dachse 0:1

21e minuut.
Pannicke probeert naar een medespeler te passen. Döller bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehlage onderschept slim de pass. Cesar is nu in balbezit. Cesar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Habscheid met een sublieme pass. Kauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Teinert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Teinert naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Kauf geeft de bal voor. Daar is Sallinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oheim rent richting de bal. Oheim haalt uit met een fantastische trap. Kamin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verwegene Kühe - Unterentwickelte Dachse 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Kühe 57%, Unterentwickelte Dachse 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verwegene Kühe - Unterentwickelte Dachse 1:1

72e minuut.
Sallinger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naleppa met een snelle inworp. Kargus rent richting de bal. Kargus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Obser geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pannicke de bal. Pannicke passt de bal in één keer door. Oheim is nu in balbezit. Oheim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Kühe 31%, Unterentwickelte Dachse 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verwegene Kühe - Unterentwickelte Dachse 1:1