Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verrückte Kronen Cremige Jungen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Zorniger onderschept slim de pass. Zorniger geeft een hoge lob. Bürkle bereikt de bal nog maar net als eerste. Obwieser verovert de bal door een tackle van achteren. Obwieser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Juchem passt de bal met de wreef. Englert is nu in balbezit. Woschick verovert de bal door een tackle van achteren. Woschick speelt de bal door. Stöger is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Englert zal de hoekschop nemen. Daufenbach kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pierron speelt de bal door. Obwieser is nu in balbezit. Aberle rent richting de bal. Obwieser rent richting de bal. Obwieser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verrückte Kronen - Cremige Jungen 1:0

44e minuut.
Daufenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Daufenbach haalt uit met een fantastische trap. Gruber probeert de bal aan de voet te houden. Bahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verrückte Kronen - Cremige Jungen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verrückte Kronen 43%, Cremige Jungen 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verrückte Kronen - Cremige Jungen 1:1

51e minuut.
Zorniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber is nu in balbezit. Gruber probeert naar een medespeler te passen. Zorniger rent richting de bal. Zorniger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gruber speelt de bal door. Stöger rent richting de bal. Stöger passt de bal in één keer door. Bahar rent richting de bal. Bahar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bürkle geeft een hoge lob. Inworp. Constantin met een snelle inworp. Klungelig pakt Aberle de bal. Aberle geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pade passt de bal in één keer door. Stöger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöger speelt de bal door. Bahar rent richting de bal. Bahar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Stöger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber is nu in balbezit. Stöger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöger schiet op doel. Baatz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verrückte Kronen - Cremige Jungen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verrückte Kronen 58%, Cremige Jungen 42%.
Verrückte Kronen - Cremige Jungen 1:2