Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cologne Kickers Verwegene Kühe
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


16e minuut.
Döller bereikt de bal nog maar net als eerste. Döller passt de bal met de wreef. Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargus onderschept slim de pass. Kargus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Kickers - Verwegene Kühe 0:1

24e minuut.
Döller bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansa verovert de bal door een tackle van achteren. Hansa passt de bal zonder na te denken. Zolper is nu in balbezit. Zolper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Plener kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Finsterberg de bal onder controle te krijgen. Puls is nu in balbezit. Puls geeft een hoge lob. Zolper springt en kopt de bal. Häßler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Kickers 53%, Verwegene Kühe 47%.
Cologne Kickers - Verwegene Kühe 0:1

62e minuut.
Böhm geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naleppa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kargus is nu in balbezit. Kargus draait met de bal, schiet en ... Gams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Sackstein geeft een hoge lob. Inworp. Kauf met een snelle inworp. Kargus kan de bal niet met de borst controleren. Kargus draait met de bal, schiet en ... Paal! Oheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Oheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Kickers - Verwegene Kühe 0:2

82e minuut.
Zolper is nu in balbezit. Bernecker rent richting de bal. Bernecker passt de bal zonder na te denken. Puls is nu in balbezit. Puls haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kargus met een sublieme pass. Oheim is nu in balbezit. Hansa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hansa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Kickers 56%, Verwegene Kühe 44%.
Cologne Kickers - Verwegene Kühe 0:2