Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unterentwickelte Dachse Magere Löwen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Tammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Obser bereikt de bal nog maar net als eerste. Obser geeft een hoge lob. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinkel met een snelle inworp. Dobermann speelt de bal door. Cesar rent richting de bal. Cesar draait met de bal, schiet en ... Feld bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zeitmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volter met een snelle inworp. Wehlage rent richting de bal. Wehlage geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Feld werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Cesar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unterentwickelte Dachse - Magere Löwen 1:0

16e minuut.
Dobermann rent richting de bal. Dobermann met een sublieme pass. Cesar is nu in balbezit. Cesar schiet op doel. Madeja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sippli is nu in balbezit. Pinkel verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Sippli met de inworp. Rehhagel geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gafert met een snelle inworp. Rehhagel rent richting de bal. Rehhagel schiet op doel. Klungelig pakt Tammen de bal. Kamin bokst de bal weg. Tammen rent richting de bal. Tammen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unterentwickelte Dachse - Magere Löwen 1:1

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sallinger met de inworp. Wehlage met een sublieme pass. Cesar rent richting de bal. Cesar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unterentwickelte Dachse - Magere Löwen 2:1

41e minuut.
Oberacker is nu in balbezit. Wehlage onderschept slim de pass. Wehlage passt de bal zonder na te denken. Cesar rent richting de bal. Cesar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Wewers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wehlage is nu in balbezit. Wehlage passt de bal in één keer door. Cesar rent richting de bal. Cesar haalt uit met een fantastische trap. Feld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Pannicke met een snelle inworp. Daar is Wehlage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wehlage passt de bal in één keer door. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unterentwickelte Dachse 42%, Magere Löwen 58%.
Unterentwickelte Dachse - Magere Löwen 2:1

48e minuut.
Pinkel verovert de bal door een tackle van achteren. Rehhagel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinkel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobermann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Madeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesar rent richting de bal. Cesar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dobermann onderschept slim de pass. Dobermann geeft de bal voor. Klungelig pakt Wannenschwimmer de bal. Cesar rent richting de bal. Cesar draait met de bal, schiet en ... Feld bokst de bal weg.

53e minuut.
Sippli passt de bal in één keer door. Tammen is nu in balbezit. Mahlberg is nu in balbezit. Tammen onderschept slim de pass. Tammen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kamin trapt de bal weg. Klungelig pakt Wewers de bal. Pinkel speelt de bal door. Cesar heeft problemen om de bal te vangen. Cesar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unterentwickelte Dachse - Magere Löwen 3:1

63e minuut.
Oberacker is nu in balbezit. Dobermann rent richting de bal. Oberacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehhagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehhagel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unterentwickelte Dachse - Magere Löwen 3:2

70e minuut.
Feld met een sublieme pass. Dobermann kopt de bal weg. Klungelig pakt Wewers de bal. Wehlage is nu in balbezit. Wehlage schiet op doel. Feld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Sallinger speelt de bal door. Pannicke is nu in balbezit. Pannicke met een sublieme pass. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unterentwickelte Dachse 41%, Magere Löwen 59%.
Unterentwickelte Dachse - Magere Löwen 3:2