Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samba Zentrale Geheimnisvolle Dachse
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Becker passt de bal zonder na te denken. Intzenhofer rent richting de bal. Intzenhofer met een sublieme pass. Itter bereikt de bal nog maar net als eerste. Itter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pingitzer probeert naar een medespeler te passen. Intzenhofer is nu in balbezit. Intzenhofer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Malecha de bal. Malecha passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pingitzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malecha is nu in balbezit. Malecha passt de bal met de wreef. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lambrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Piper bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker begaat een overtreding. Becker krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Pabel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garrecht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Malecha geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Pingitzer geeft de bal voor. Becker kopt de bal weg. Flick heeft problemen om de bal te vangen. Itter is nu in balbezit. Itter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samba Zentrale - Geheimnisvolle Dachse 0:1

34e minuut.
Malecha verovert de bal door een tackle van achteren. Malecha passt de bal met de wreef. Joswig is nu in balbezit. Garrecht onderschept slim de pass. Garrecht geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pingitzer probeert naar een medespeler te passen. Intzenhofer rent richting de bal. Intzenhofer probeert naar een medespeler te passen. Itter is nu in balbezit. Itter schiet op doel. Vott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Johnes rent richting de bal. Johnes geeft de bal voor. Hämpke rent richting de bal. Itter bereikt de bal nog maar net als eerste. Itter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samba Zentrale 63%, Geheimnisvolle Dachse 37%.
Samba Zentrale - Geheimnisvolle Dachse 0:1

47e minuut.
Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambrecht onderschept slim de pass. Lambrecht probeert naar een medespeler te passen. Piper bereikt de bal nog maar net als eerste. Piper haalt uit met een fantastische trap. Götze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hämpke verovert de bal door een tackle van achteren. Hämpke passt de bal met de wreef. Johnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambrecht verovert de bal door een tackle van achteren. Lambrecht geeft een lange en hoge pass. Götze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Faltinath met een snelle inworp. Becker is nu in balbezit. Becker passt de bal met de wreef. Lambrecht rent richting de bal. Lambrecht geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Samba Zentrale - Geheimnisvolle Dachse 1:1

74e minuut.
Itter rent richting de bal. Flick begaat een overtreding. Itter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malecha met een snel genomen vrije trap. Itter maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Raucherbrug de bal onder controle te krijgen. Becker rent richting de bal. Becker speelt de bal door. Itter bereikt de bal nog maar net als eerste. Itter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samba Zentrale 41%, Geheimnisvolle Dachse 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samba Zentrale - Geheimnisvolle Dachse 1:1