Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fohlenflitzer Llyny FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Jauernig geeft een lange en hoge pass. Zerbrach rent richting de bal. Ehrl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ehrl krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Eierkicker kopt de bal weg. Daar is Silberschmelzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyhuis rent richting de bal. Petersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Petersen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Eierkicker de bal onder controle te krijgen. Oguztek rent richting de bal. Oguztek passt de bal zonder na te denken. Lorenz heeft problemen om de bal te vangen. Lorenz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ihrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauernig verovert de bal door een tackle van achteren. Jauernig speelt de bal door. Nyhuis is nu in balbezit. Nyhuis haalt uit met een fantastische trap. Hause kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fohlenflitzer - Llyny FC 1:0

30e minuut.
Zerbrach geeft een hoge lob. Petersen probeert de bal aan de voet te houden. Nyhuis rent richting de bal. Nyhuis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fohlenflitzer - Llyny FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fohlenflitzer 46%, Llyny FC 54%.
Fohlenflitzer - Llyny FC 2:0

49e minuut.
Eierkicker passt de bal in één keer door. Petersen is nu in balbezit. Petersen met een sublieme pass. Nyhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyhuis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Klungelig pakt Ehrl de bal. Hörnig rent richting de bal. Hörnig geeft een hoge lob. Jauernig bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauernig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fohlenflitzer - Llyny FC 3:0

81e minuut.
Lorenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ickert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lorenz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sondermann komt bij de bal en schiet. Lorenz krijgt zijn hoofd ertegen. Bobic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Silberschmelzer rent richting de bal. Silberschmelzer geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ihrig de bal onder controle te krijgen. Nyhuis is nu in balbezit. Nyhuis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ihrig speelt de bal door. Daar is Jauernig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jauernig probeert naar een medespeler te passen. Nyhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyhuis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fohlenflitzer 30%, Llyny FC 70%.
Fohlenflitzer - Llyny FC 3:0