Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 10
  • Stadion: Easy FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1648
Easy FC Klopp J.
451 Tactiek 424
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Nworgu onderschept slim de pass. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nworgu zijn tegenspeler op de grond. Nworgu krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Nworgu geeft de bal voor. Olawaniyi kopt de bal weg. Aminu rent richting de bal. Ayegbeni rent richting de bal. Ayegbeni schiet op doel. Amunike probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele verovert de bal door een tackle van achteren. Adiele probeert naar een medespeler te passen. Ndah rent richting de bal. Ndah haalt uit met een fantastische trap. Aghahowa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Nworgu kopt de bal weg. Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndah onderschept slim de pass. Ndah draait met de bal, schiet en ... Aghahowa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy FC - Klopp J. 0:1

44e minuut.
Nworgu met een sublieme pass. Offor rent richting de bal. Met opzet legt Aminu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aminu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Offor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nworgu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ndah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy FC - Klopp J. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Easy FC 54%, Klopp J. 46%.
Easy FC - Klopp J. 0:2

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Datoru met een snelle inworp. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayegbeni schiet op doel. Amunike probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy FC - Klopp J. 1:2

60e minuut.
Adiele verovert de bal door een tackle van achteren. Ikebuahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele verovert de bal door een tackle van achteren. Offor rent richting de bal. Offor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Adiele de bal. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwunyere begaat een overtreding. Chukwunyere krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Iheanacho met een snelle inworp. Okoye is nu in balbezit. Okoye geeft een hoge lob. Ndah is nu in balbezit. Ndah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy FC - Klopp J. 1:3

81e minuut.
Okoye met een snelle inworp. Adiele rent richting de bal. Adiele geeft een lange en hoge pass. Ndah is nu in balbezit. Ndah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezenwa onderschept slim de pass. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor verovert de bal door een tackle van achteren. Offor geeft de bal voor. Aghahowa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Easy FC 63%, Klopp J. 37%.
Easy FC - Klopp J. 1:3