Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Tigers Kebbi Waves
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Okunowo passt de bal zonder na te denken. Nnaji is nu in balbezit. Shola onderschept slim de pass. Shola schiet op doel. Ajaero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Tigers - Kebbi Waves 1:0

3e minuut.
Nwosu geeft een lange en hoge pass. Inworp. West zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okunowo rent richting de bal. Okunowo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Okunowo verovert de bal door een tackle van achteren. Shorunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo onderschept slim de pass. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kaku rent richting de bal. Shola onderschept slim de pass. Shola speelt de bal door. Nwosu is nu in balbezit. Nwosu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Tigers 35%, Kebbi Waves 65%.
Jigawa Tigers - Kebbi Waves 1:0

51e minuut.
Agbonavbare geeft een hoge lob. Igbinadolor kopt de bal weg. Daar is Okocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shola is nu in balbezit. Shola schiet op doel. Ajaero bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Okocha rent richting de bal. Nnaji onderschept slim de pass. Nnaji probeert naar een medespeler te passen. Shola heeft problemen om de bal te vangen. Shola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Tigers - Kebbi Waves 2:0

88e minuut.
Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha passt de bal zonder na te denken. Zeigbo rent richting de bal. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Tigers - Kebbi Waves 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Tigers 37%, Kebbi Waves 63%.
Jigawa Tigers - Kebbi Waves 2:1