Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:24
  • Competitiewedstrijd: League IV 12
  • Stadion: powerfc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2584
powerfc Manchester United D
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Teberen verovert de bal door een tackle van achteren. Teberen met een sublieme pass. Emenalo rent richting de bal. Emenalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Anikputa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christopher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogunsoto rent richting de bal. Ogunsoto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Gabriel speelt de bal door. Ogunsoto speelt de bal door. Etafia rent richting de bal. Idahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Idahor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: powerfc 47%, Manchester United D 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
powerfc - Manchester United D 0:0

65e minuut.
Daar is Teberen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Idahor is nu in balbezit. Sunday rent richting de bal. Sunday haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Teberen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teberen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Emenalo de bal. Emenalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
powerfc - Manchester United D 1:0

84e minuut.
Idahor met een sublieme pass. Klungelig pakt Sunday de bal. Emenalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emenalo draait met de bal, schiet en ... Ezoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: powerfc 64%, Manchester United D 36%.
powerfc - Manchester United D 1:0