Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kano Galaxy FC Famous Stars FC
Normal Tactiek Defend
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Taiwo geeft een hoge lob. John kopt de bal weg. Dozie is nu in balbezit. Etafia is nu in balbezit. Etafia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Sule geeft een hoge lob. Odiye heeft problemen om de bal te vangen. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye is nu in balbezit. Odiye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Galaxy FC - Famous Stars FC 0:1

24e minuut.
Afolabi rent richting de bal. Etafia onderschept slim de pass. Etafia passt de bal zonder na te denken. Odiye is nu in balbezit. Odiye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martins. Odiye is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shuaibu komt bij de bal en schiet. Dombraye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Tyavkase probeert naar een medespeler te passen. Ige rent richting de bal. Ige geeft de bal voor. John rent richting de bal. John schiet op doel. Tyavkase bokst de bal weg.

37e minuut.
Frimpong onderschept slim de pass. Frimpong passt de bal zonder na te denken. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Galaxy FC - Famous Stars FC 0:2

42e minuut.
Anonam onderschept slim de pass. Anonam met een sublieme pass. Odiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye draait met de bal, schiet en ... Dombraye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Galaxy FC - Famous Stars FC 0:3

43e minuut.
Klungelig pakt Dozie de bal. Afolabi rent richting de bal. Afolabi passt de bal met de wreef. Odiye rent richting de bal. Odiye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Galaxy FC 58%, Famous Stars FC 42%.
Kano Galaxy FC - Famous Stars FC 0:3

64e minuut.
Dozie probeert naar een medespeler te passen. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. John onderschept slim de pass. John haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Galaxy FC - Famous Stars FC 1:3

75e minuut.
Frimpong probeert de bal aan de voet te houden. Emedosi rent richting de bal. Emedosi passt de bal in één keer door. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Emedosi onderschept slim de pass. Dozie is nu in balbezit. Ikeagu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ikeagu krijgt een gele kaart. Dozie raakt geblesseerd tijdens het duel. Afolabi met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. Tyavkase maakt een geweldige duik, maar mist de bal. John is nu in balbezit. John draait met de bal, schiet en ... Tyavkase werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Galaxy FC - Famous Stars FC 2:3

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tyavkase niet meer kan verder spelen. Omagufi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Galaxy FC 34%, Famous Stars FC 66%.
Kano Galaxy FC - Famous Stars FC 2:3