Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POSH FC Imo Suns
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Melkam bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stephen. Melkam raakt geblesseerd tijdens het duel. Melkam met een snel genomen vrije trap. Bobolayefa rent richting de bal. Bobolayefa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stephen heeft problemen om de bal te vangen. Bobolayefa verovert de bal door een tackle van achteren. Bobolayefa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POSH FC - Imo Suns 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Sylvester de bal. Ejide is nu in balbezit. Sylvester rent richting de bal. Ejide rent richting de bal. Ejide draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kelechi onderschept slim de pass. Kelechi speelt de bal door. Okolosi is nu in balbezit. Sylvester onderschept slim de pass. Sylvester draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkam onderschept slim de pass. Melkam passt de bal met de wreef. Bobolayefa is nu in balbezit. Bobolayefa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kelechi is nu in balbezit. Sylvester onderschept slim de pass. Ejide rent richting de bal. Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvester schiet op doel. Ijeh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Odemwingie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baita met de inworp. Ejide rent richting de bal. Ejide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POSH FC 57%, Imo Suns 43%.
POSH FC - Imo Suns 1:0

50e minuut.
Stephen geeft een hoge lob. Igwe probeert de bal met de borst te controleren. Akpoborie begaat een overtreding. Akpoborie krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kelechi passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Igwe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ajide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajide geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan geeft een lange en hoge pass. Sylvester rent richting de bal. Ejide is nu in balbezit. Ejide schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
POSH FC - Imo Suns 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POSH FC 50%, Imo Suns 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
POSH FC - Imo Suns 1:1