Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taraba Flamingoes Smoking Tigers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Inworp. Kaku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yekini rent richting de bal. Oruma verovert de bal door een tackle van achteren. Oruma haalt uit met een fantastische trap. Akinbiyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Taraba Flamingoes - Smoking Tigers 0:1

17e minuut.
Akinsehinde onderschept slim de pass. Akinsehinde speelt de bal door. Salahudeen is nu in balbezit. Adamu is nu in balbezit. Adamu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Okechukwu geeft de bal voor. Inworp. Adiele met een snelle inworp. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ugochukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen rent richting de bal. Salahudeen passt de bal met de wreef. Adamu rent richting de bal. Adamu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taraba Flamingoes 60%, Smoking Tigers 40%.
Taraba Flamingoes - Smoking Tigers 0:1

48e minuut.
Yekini passt de bal in één keer door. Oruma heeft problemen om de bal te vangen. Oruma passt de bal in één keer door. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha draait met de bal, schiet en ... Akinbiyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Yekini onderschept slim de pass. Yekini met een sublieme pass. Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen draait met de bal, schiet en ... Ikebuahu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taraba Flamingoes - Smoking Tigers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taraba Flamingoes 45%, Smoking Tigers 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taraba Flamingoes - Smoking Tigers 1:1