Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funtua Fc Leo City
Normal Tactiek 343
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Aiyenugba probeert de bal aan de voet te houden. Ezeugo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngedi. Ngedi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Okoro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eviparker is nu in balbezit. Met opzet legt Olasupo zijn tegenspeler op de grond. Olasupo krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Keshi verovert de bal door een tackle van achteren. Keshi geeft een hoge lob. Aiyenugba heeft problemen om de bal te vangen. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker haalt uit met een fantastische trap. Okosieme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Funtua Fc - Leo City 1:0

34e minuut.
Inworp. Adinachukwu met de inworp. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro geeft een lange en hoge pass. Eviparker springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nwanna krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Obianika is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yekini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Umar de bal. Ihebulu is nu in balbezit. Babayaro verovert de bal door een tackle van achteren. Babayaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Babayaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayaro haalt uit met een fantastische trap. Ishiaku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Funtua Fc - Leo City 1:1

43e minuut.
Olasupo geeft een hoge lob. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezeugo geeft de bal voor. Babayaro rent richting de bal. Babayaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Funtua Fc - Leo City 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funtua Fc 47%, Leo City 53%.
Funtua Fc - Leo City 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funtua Fc 41%, Leo City 59%.
Funtua Fc - Leo City 1:2